GOD MORGON-PRODUKTERNA SÄTTER SMAK PÅ DIN DAG

Den läckert bäriga smoothien God Morgon Berry Blend finns nu exklusivt på Hesburger-restaurangerna i Finland. Våra fylliga God Morgon-smoothies innehåller 100 % frukt och bär. Vår osötade smoothie får sin härliga smak av den underbara blandningen av äpple, jordgubbe, apelsin, svarta vinbär och aronia och sin sötma från frukternas eget socker.Smoothien är också vegansk och fri från konserveringsmedel och tillsatser.

 Apelsinjuicen från God Morgon smakar som solmogna apelsiner när de är som bäst och innehåller bara frukternas eget socker. Apelsinjuicen innehåller tillsatt C-vitamin och är fri från konserveringsmedel och tillsatser. Drycken består av 100 % apelsinjuice och är tillverkad av ansvarsfullt odlade apelsiner. Arbetarnas och miljöns välmående tryggas på flera olika sätt på apelsinodlingarna och verksamheten baseras på avtalade internationella standarder.

Smoothie- och juiceförpackningarna är tillverkade av FSC-certifierad kartong och korken är växtbaserad. Förpackningarna återvinns som kartongavfall och korken som plastavfall.

God Morgon-produkterna smakar som en bättre morgondag och är också goda ihop med en Hesburger-måltid.