Ris, ros, frågor eller förslag

Blev du särskilt bra betjänad när du besökte Hesburger? Lade du märke till något som kunde förbättras? Skulle du vilja se nya produkter i vårt sortiment? Vi sätter värde på all feedback. Uppmärksamma oss om dina erfarenheter och idéer så kan vi betjäna dig ännu bättre framöver.

Snabbast når din feedback oss om du först väljer rätt rubrik, t.ex. meddelanden som gäller enskild restaurang skickas på så vis direkt till restauranget. Om du vill kan du också ge feedback anonymt. Vi hörs!

Ge respons

Har du frågor om våra produkter eller verksamhet?

Läsa svar på vanligaste frågor!

Vanligaste kategorier:

HUR VET JAG OM HESBURGERS PRODUKTER PASSAR MIN SPECIALKOST?

På Hesburgers restauranger kan alla produkter som steks i olja (kyckling-, vegetariska- och sojabiffar, VEKE®-sojastickor, lökringar, kycklingnuggets, pommes frites eller kampanj produkt) tillagas i samma olja. Hesburgers hamburgare tillagas på samma grill som bacon och kycklingfiléer.

Vi uppmanar våra kunder med matallergier och specialkost att läsa produktinformationen för våra ingredienser innan de gör en beställning. Produktinformationen kan ändras då ingredienserna byts ut. Uppdaterad produktinformation finns alltid på vår webbplats. För frågor om kost och näring rekommenderar vi att du kontaktar hälsovårdspersonal.

Genom att nämna att du har en specialkost eller matallergi när du beställer säkerställer du att vår personal vet att din produkt ska tillagas extra noggrant. Alla produkter tillagas i samma kök, så risken för korskontaminering finns och är möjlig.

Varifrån kommer Hesburgers nötköttsbiffar?

Biffarna tillverkas av ett högklassigt standardiserat nötköttsurval. Köttet kommer till största delen från framdelen på nötdjur. Biffarna tillverkas av Åboföretaget Kaivon Liha Kaunismaa Oy. På grund av vårt stora behov av biffar använder bifftillverkaren både danskt och inhemskt nötkött.

Varför försvann min favoritprodukt ur sortimentet?

Ändringar i produktsortimentet görs alltid med kunderna i åtanke. Eftersom vi inte kan öka antalet produkter i vårt sortiment obegränsat måste vi för det mesta ta bort någon produkt ur sortimentet när vi lanserar en ny produkt. I produktutvecklingen strävar vi efter att det ska finnas ett smakligt alternativ för alla våra kunder.

När blir min favoritprodukt igen kampanjprodukt?

Vi strävar efter att inkludera de populäraste kampanjprodukterna i våra kampanjer regelbundet. Vi är lyhörda för den respons vi får på alla våra nya produkter samt på våra återkommande kampanjprodukter. Kundresponsen är ett värdefullt verktyg för Hesburger när vi väljer våra kampanjer.

Säljer Hesburger portionssallader?

Hesburgers sortiment omfattar portionssallader. Du kan kontrollera vårt salladsutbud på webbplatsen under rubriken Sallader. Till salladerna hör en sås efter eget val. Såsalternativen finns också till påseende under rubriken Såser på vår webbplats.

Vilka av leverantörerna som levererar råvaror till Hesburgers produkter är finländska?

Hesburger är ett finländskt familjeföretag med 5 000 anställda i Finland. Största delen av råvarorna som vi använder i våra produkter produceras i Finland. En del av produkterna tillverkar vi själva i vår produktionsanläggning i S:t Karins. Vi samarbetar också med ett stort antal finländska aktörer. Vi berättar öppet om våra produkter. På vår webbplats hittar du detaljerade produktbeskrivningar samt information om vem som producerar de råvaror vi använder, tillverkningsländerna och köttprodukternas ursprungsländer.

 

Finländska företag och aktörer som producerar och tillför råvaror för Hesburger:

Arla Foods Oy, Finland - tillverkar laktosfri UHT lättmjölk som används i milkshake och laktosfri lättmjölksdryck som vi serverar till måltiderna och dricka och också levererar grekisk stil ost kub till Hesburger

Avena Nordic Grain Oy, Finland  tillverkar Hesburgers stekningsölja (rapsfrö) och också rapsölja som Hesburger använder sin fabrik att producera egna dressing och majonnäs

Eckes-Granini Finland Oy Ab – tillverkar Hesburgers apelsin- och äppeljuice samt Trip-hallonsaft

Farmimuna Oy – tillverkar äggmassa som används vid tillverkningen av Hesburgers majonnäs (äggens ursprung: Finland.)

Hes-Pro Finland Oy – Hesburgers egen produktionsanläggning som tillverkar huvudsakligen Hesburgers egna majonnäser, dippsåser och såser. BBQ och Sweet & Sour dippsåser tillverkas på Hesburgers fabriken i Litauen.

Honkatarhat Oy – tillverkar Hesburgers issallad

Kaivon Liha Kaunismaa Oy – tillverkar Hesburgers standard nötköttsbiffar kebabköttet som hör till Hesburgers kebabkoncept

Kaslink – tillverkar laktosfri mjukglass produkt till Hesburger och havre dryck

Kiantama Oy – tillverkar och packar Hesburger's jordgubbe-banan- och blåbär-banan-portionspåsar med smoothiebär. Bären i smoothie- och fruitie-produkterna kommer från Finland.

Oy Gustav Paulig ab – på de flesta Hesburgerrestauranger säljs kaffet Paulig Mundo som är certifierat både enligt Luomu och Rättvis handel. Hesburger har också Paulig tesmaker och Tazza kakao.

Oy Lantmännen Unibake Ab Finland – tillverkar brödet som används i Hesburgers produkter

Oy Moilas Ltd – tillverkar Hesburgers glutenfria bröd

Oy Sinebrychoff Ab – tillverkar Hesburgers läskedrycker

Pita Factory Oy – tillverkar pitabrödet som används i Hesburgers kebabkoncept

Sauvon säilyke – tillverkar HeseKebab-restaurangernas marinerade rödlök

Snellman Lihanjalostus Oy  tillverkar Hesburgers bacon 

Valio Oy – tillverkar naturlig yoghurten som används i Hesburgers Smoothie-produkter och också Hesburgers laktosfritt kaffegrädde

Varifrån kommer Hesburgers majonnäser och såser?

Alla Hesburgers majonnäser och såser framställs i Finland på Hesburgers egna produktionsanläggning i S:t Karins. Huvudråvarorna till våra majonnäser och salladssåser är inhemska (äggmassan och rybsoljan liksom även gurkrelishen är inhemska). Produktbeskrivningarna finns på Hesburgers webbplats.

Vad grundar sig Hesburgerprodukternas kvalitet på?

Hesburgers kvalitet grundar sig på pålitliga varuleverantörer som vi samarbetat med redan länge. Grunden för kvalitetsprodukterna är förstklassiga råvaror som tillagas för våra kunder i restaurangen i enlighet med noggranna anvisningar. Verksamhetsmodellerna, som personalen insatts i och som är gemensamma för hela kedjan, säkerställer att även slutprodukten är av högsta kvalitet. I vår kedja säkras kvaliteten med hjälp av olika handböcker och en plan för egenkontroll. Förutom den riksomfattande livsmedelstillsynen har Hesburger ett eget regelbundet övervakningssystem för att upprätthålla kvaliteten. Ett ackrediterat laboratorium som specialiserat sig på kvalitetsledning i livsmedelsbranschen ansvarar för systemet.

Var hittar jag information om råvarornas ursprung? Är produkterna säkra?

Produktbeskrivningarna för Hesburgers råvaror finns i anslutning till produkterna. Efter varje råvara finns information om dess tillverkare och ursprung. Hesburgers produkter är säkra tack vare vårt system för egenkontroll och detaljerade hygieninstruktioner samt aktiv utbildning av personalen.

Var hittar jag Hesburgers produktsortiment? Vad innehåller Hesburgers produkter?

Hesburgers produkter hittar du på vår webbplats. Du kan kontrollera produktinnehållet med hjälp av råvaruförteckningen som finns i anslutning till varje produkt. Du kan också begära information om produkternas råvaror, näringsvärden och allergener av kassapersonalen i restaurangen.

Var kan jag kontrollera näringsvärdena för Hesburgers produkter?

Näringsvärdena för Hesburgers produkter finns i anslutning till varje produkt på Hesburgers webbplats under rubriken Produkter. På Hesburgers webbplats finns det också en separat näringsvärdesräknare som du kan ta till hjälp för att räkna ut näringsvärdena för vilken kombination som helst.

Var kan jag kontrollera om det finns allergener och ingredienser som orsakar överkänslighet i Hesburgers produkter?

Uppgifter om allergener i Hesburgers produkter finns i anslutning till varje produkt på Hesburgers webbplats under rubriken Produkter. Mera information om näringsvärdena och allergier här.

Vad består Hesburgers pommes frites av?

Hesburgers pommes frites tillverkas av äkta potatis. Potatisen innehåller även andra ingredienser med vilka vi åstadkommer skalets frasighet. Pommes frites friteras i rybsolja. Produktbeskrivningen finns på Hesburgers webbplats.

Hur kan jag räkna ut näringsvärdena för hela måltiden?

På Hesburgers webbplats finns det en separat näringsvärdesräknare som du kan ta till hjälp till exempel för att räkna ut näringsvärdena för en måltid du själv sammanställt.

Vad är Hesburger-applikation?

Hesburger har en egen mobil applikation, som fungerar i iPhone och Android-mobiltelefoner. Du kan ladda ner applikationen till din mobil via App Store eller Google Play.

Med Hesburger-applikationen kan du beställa och betala mat i förhand och den innehåller Hesburgers rabattkuponger i digital format. Applikationen försnabbar kundhändelsen, för färdigt beställda och betalda matan kan hämtas direkt från restaurangens pick-up station. Applikationen fungerar även som ditt Hesburger bonus kort. Med att stryka till vänster får du fram ett QR kod av ditt bonus kort, som kan läsas vid kassan.

Hesburger applikationen hjälper dej att hitta och navigera till närmaste Hesburger-restaurang. Och även produkt-listor och –information.

Får man fotografera på Hesburger-restaurang?

Utanför och inne i restaurangens kundutrymmen får man fotografera. Men då måste man även ta hänsyn till andra kundernas och restaurangpersonalens integritetsskydd. Med ändamål får publicering måste man alltid be om tillstånd. Vid behov av mer information gällande fotografering på restaurangens områden hjälper vår kommunikationschef Heini Santos, heini.santos@hesburger.fi